Aan de slag met een nieuwe visie op klantcontact

Aan de slag met een nieuwe visie op klantcontact

Aan de slag met een nieuwe visie op klantcontact

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe visie op dienstverlening? Is je visie op communicatie aan herijking toe? Wil je organisatie meer ‘van buiten naar binnen’ kunnen werken? Worstelt jouw organisatie met afdelingsoverstijgende vraagstukken over dienstverlening en communicatie?

Op dinsdag 6 juni kun je samen met HowAboutYou van start met het formuleren van je nieuwe visie tijdens een Masterclass. Aan de hand van inzichten uit het boek Van buiten naar binnen, klantcontact en interactie in het publieke domein (PDF) gaan we in de masterclass in op het speelveld anno 2017, trends en ontwikkelingen, de visie, een groeimodel, nieuwe taken en rollen en nieuwe inrichtingskeuzes.

De trainers

Ten minste twee van de volgende trainers verzorgen de masterclass. Met hun ervaring inspireren ze je en helpen ze je verder met jouw visie

Frank de Goede is directeur van de SIMgroep, De SIMgroep helpt 250 lokale overheden met de website, e-dienstverlening en oplossingen voor de gemeenteraad.

David Kok is trendwatcher en verzamelde voor vier eerdere boeken 160 publieke cases over sociale media, online mogelijkheden, open data en co-creatie. Sinds 2012 werkt hij daarbij nauw samen met HowAboutYou. David werkt daarnaast al 15 jaar voor de lokale overheid als adviseur, waarvan de laatste vier jaar als communicatieadviseur voor de gemeenteraad van Almere.

Ewoud de Voogd is partner bij HowAboutYou. Hij beweegt zich als ondernemer en organisatie adviseur op het snijvlak tussen overheid, inwoners, bedrijven of buurten en nieuwe technologie als online media. Ewoud publiceert hier regelmatig over.

Frank Bruijninckx is partner bij HowAboutYou en heeft de bijnaam professor Klantcontact. Hij is een servicedier in hart en nieren en is intrinsiek gemotiveerd om met technologische oplossingen het publieke domein beter te laten presteren. Van telefooncentrale tot zaaksystemen, van apps tot blockchain.

Aan de slag!

De werelden van dienstverlening, communicatie en participatie komen wat ons betreft samen. Daarom stimuleren we deelname aan de masterclass samen met een collega van een andere discipline.

dinsdag 6 juni 09:00 – 17:00 in Utrecht werkcollege, en donderdag 8 juni 09:00 – 17:00 in Utrecht onder begeleiding van de trainers zelf aan de slag
€ 2.300 voor jou en één of twee collega’s van dienstverlening, communicatie of participatie samen; (bedragen zijn excl btw)
gratis hardcopy van ‘Van buiten naar binnen’