Onderzoek Live Chat en WhatsApp

Onderzoek Live Chat en WhatsApp

Onderzoek Live Chat en WhatsApp

Onze collega’s Ellemijn en Matthijs deden een onderzoek naar het gebruik van WhatsApp en Live Chat door overheden:

Na Twitter en Facebook bieden steeds meer overheden aan inwoners ook online interactie via WhatsApp en Live Chat. De afgelopen weken vroegen wij overheden naar hun ambities en ervaringen met WhatsApp, Live Chat en chatbots. Het lijkt erop dat we in 2019 al met zeven op de tien overheden kunnen WhatsAppen! En dat vier op de tien Live Chat gaan inzetten. In dit artikel delen we deze en andere resultaten met je en geven we je drie praktische inzichten die helpen om in je organisatie WhatsApp en Live Chat tot een succes te maken. Het hele artikel vind je op Overheid in contact:

Lees het volledige artikel op Overheid in contact.