service en advies

Avatar

Heb je een vraag over sociale media of OBI4wan? Dan ben je bij Coen aan het goede adres. Hij is nieuwsgierig, heeft oog voor detail, is zeer toegankelijk en heeft een lekker tempo. Coen heeft een paar jaar kunst en economie gestudeerd en in zijn vrije tijd maakt hij muziek. Zet je spotify maar aan om hem te horen zingen. Of haal zijn band in huis ♩♩. Coen voelt zich thuis in de online wereld, hij houdt van een lach en zoekt in de weekenden zijn band op, waar hij zijn creativiteit kwijt kan en al veel podiumervaring heeft opgedaan.

Creatief denken is belangrijk om nieuwe visies te krijgen op problemen (en oplossingen), dit doet hij dus ook graag! Projecten en moeilijke vraagstukken krijgt hij graag voorgeschoteld. Als online media adviseur bij HowAboutYou kun je hem altijd bellen of mailen met een vraag. Hij denkt graag mee!

Contact met Coen

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Plan dan een afspraak in je eigen agenda en zet het mailadres van Coen bij de genodigden. Kom je er niet uit of gebruik je geen digitale agenda? Bel of mail ons om de afspraak te bevestigen.