trainingen, online campagnes en MarCom

Avatar

Na het behalen van zijn bachelor International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg begon Martijn in december 2015 als communicatie- en servicemedewerker bij HowAboutYou. Vanaf mei 2016 was hij voornamelijk bezig met het geven van trainingen in de online media monitor en de bedrijfsvoering van HowAboutYou. In 2017 is Martijn gediplomeerd omgevingsanalist geworden en heeft zich alles rond online campagnes eigen gemaakt. Momenteel coördineert Martijn onze eigen marketing en communicatie en ondersteunt hij ons relatieteam met het maken van offertes en contracten voor klanten.
Zoals je kunt lezen, is Martijn van alle markten thuis. Wij noemen hem dan ook de Barbapapa van HowAboutYou. Duidelijkheid en overzicht is waar Martijn naar streeft in zijn werkzaamheden. Martijn’s motto: werken met een glimlach! Want een glimlach op je gezicht maakt alles leuker đŸ™‚ Heb je vragen over online campagnes, omgevingsanalyses of wil je graag een training regelen? Neem dan contact op met Martijn.

Contact met Martijn

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Plan dan een afspraak in je eigen agenda en zet het mailadres van Martijn bij de genodigden. Kom je er niet uit of gebruik je geen digitale agenda? Bel of mail ons om de afspraak te bevestigen.