HowAboutYou richt zich 100% op de publieke sector. Wij zijn partner van 350 klanten in de overheidsbranche en daarmee zijn wij marktleider. Wij spreken de taal en begrijpen de dynamiek van de overheid én haar inwoners.

Persoonlijk en flexibel

Onze adviseurs en trainers benaderen online klantcontact in de volle breedte: visie, strategie, beleid en processen. Wij begrijpen gevoelige vraagstukken en schakelen snel met je mee. Wij zijn persoonlijk en flexibel. Dankzij onze kennis van overheidsprocessen, klantcontact, online media analyses en adviestrajecten zijn wij de ideale partner om samen jouw organisatie te verbeteren, te versnellen en flexibeler te maken. Samen met jou willen wij zorgen dat de bevolking (meer) vertrouwen krijgt in een overheid die echt luistert en daarop acteert.

HowAboutYou in cijfers

 0 

gemeenten

 0 

veiligheidsregio’s

 0 

overige instanties

 0 

gemotiveerde collega’s

Dankzij onze kennis van overheidsprocessen, klantcontact, online media analyses en adviestrajecten zijn wij de ideale partner om samen jouw organisatie te verbeteren, te versnellen en flexibelere te maken. Samen met jou willen wij zorgen dat de bevolking (meer) vertrouwen krijgt in een overheid die echt luistert en daarop acteert. Bekijk onze producten en diensten.

Zullen we eens bellen of koffie drinken?