Avatar

Temon is relatiebeheerder bij HowAboutYou. Temon ademt social media en heeft een 100% online DNA. Vanuit dienstverlenende rollen in verschillende branches (zorg, energie) is ze gegroeid in de online communicatie en dienstverlening. Als Online adviseur verbeterde Temon de online presence en dienstverlening van een middelgrote gemeente in het zuiden van Nederland.
Bij HowAboutYou denkt ze graag met je mee over online vraagstukken in de breedste zin. Ze deelt haar kennis en ervaring met grote webprojecten, social media strategie├źn, webcare, online campagnes, issuemanagement en omgevingsanalyses maar ook interne digitale processen en dienstverlening. Temon is nieuwsgierig, houdt altijd het doel en het gewenste resultaat in het vizier en denkt vanuit de klant. Heb je vragen waar je een frisse blik en een dosis ervaring bij kan gebruiken? Temon denkt graag met je mee. Bel of mail haar vooral. Of stuur een tweet!

Contact met Temon

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Plan dan een afspraak in je eigen agenda en zet het mailadres Temon bij de genodigden. Kom je er niet uit of gebruik je geen digitale agenda? Bel of mail ons om de afspraak te bevestigen.